Uutiset

Tampereella 1400 oppilasta etäopetukseen

Tampereella 1400 oppilasta etäopetukseen

Tampreella Ahvenisjärven ja Etelä-Hervannan koulun oppilailla on todettu koronavirustartuntoja, joten tartuntatautiviranomainen on päättänyt sulkea Etelä-Hervannan koulun Konetalon ja Ahvenisjärven koulun Pohjois-Hervannan toimipisteet.

Kouluissa siirrytään etäopetukseen perjantaista 20.11. alkaen viikoksi eli 27.11. asti. Etäopetukseen siirtyminen koskee noin 1400 oppilasta.

Lähiopetukseen palataan maanantaina 30.11. lukujärjestyksen mukaisesti. Kirjojen ja laitteiden hausta sovitaan oman opettajan kanssa.

1.-3. luokkien oppilaat ja erityisen tuen oppilaat voivat tulla kouluihin lähiopetukseen maanantaista 23.11. lähtien, mikäli heitä ei ole asetettu karanteeniin. Kaikissa koulun tiloissa tehdään hygieniasiivous. Tartuntoja ei ole tapahtunut koulussa vaan vapaa-ajalla.

Viranomaiset muistuttavat, että koronatesteihin on mentävä hyvin pienistäkin oireista. On myös erittäin tärkeää muistaa hyvä käsihygienia ja turvavälit kaikessa toiminnassa.

Terveydenhuolto muistuttaa myös siitä, että vapaa-ajalla ja viikonloppuna tulee rajoittaa liikkumista ja pysyä omassa perhepiirissä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>