Päivän haastattelu, Uutiset

Apulaispormestari Stenhäll tyytyväinen elokuvatuotantoja koskevasta sopimuksesta

Apulaispormestari Stenhäll tyytyväinen elokuvatuotantoja koskevasta sopimuksesta

Tampereella nähdään myös jatkossa kansainvälisiä elokuvatuotantoja. Tampereen kaupunki ja Film Tampere allekirjoittivat maanantaina yhteistyösopimuksen yhdysvaltalaisen XYZ Films -tuotantoyhtiön kanssa.

Tampereella on syksyn aikana kuvattu Dual-elokuvaa, jonka tuotanto on onnistunut erinomaisesti. Suomeen Hollywood-tuotanto päätyi, kun koronatilanteen vuoksi elokuvan tekijät alkoivat etsiä turvallista paikkaa tehdä elokuva tuotantojen mentyä jäihin Yhdysvalloissa. Tampereelle Dualin toivat erityisesti maisemiltaan sopiva ympäristö, osaavat paikalliset elokuva-ammattilaiset ja paikalliset tuotantokannustimet.

Tampereen apulaispormestari Jaakko Stenhäll kertoi SUN Radion haastattelussa sopimuksen merkityksestä kaupungille.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>