Uutiset

Hervantaan avataan maahanmuuttajille oma koronapiste

Hervantaan avataan maahanmuuttajille oma koronapiste

Tampereella Hervannassa avataan keskiviikkona 25.11.2020 maahanmuuttajille tarkoitettu koronapiste, jossa otetaan koronavirustestejä ilman ajanvarausta. Lisäksi siellä on jaossa koronaohjeita eri kielillä.

Uudella pisteellä halutaan tarjota koronatietoa ja testausta niille hervantalaisille, jotka eivät puhu suomea, ruotsia tai englantia, ja joiden on sen vuoksi vaikea varata aikaa koronatestiin Omaolon tai puhelimen kautta.

Koronapiste on auki ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–15. Se sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Hervannan terveysasema osoitteessa Insinöörinkatu 38. Sinne kuljetaan terveysaseman takana olevasta ovesta. Omaa vuoroa odotetaan ulkona.

Koronapisteessä on vain yksi työhuone, jossa asiakkaita vastaanottaa yksi työpari. Jottei palvelu ruuhkautuisi, se on rajattu vain maahanmuuttajille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>