Uutiset

Joulutervehdysten sesonki lähestyy, näin kortit ehtivät perille

Joulutervehdysten sesonki lähestyy, näin kortit ehtivät perille

Joulutervehdysten lähetyssesonki alkaa ensi viikolla, kun Posti jakaa koteihin joulukorttien lähettämiseen tarkoitetun punaisen postituskuoren maanantaina 30.11. Kuoret jaetaan mainoskääre Postisen välissä, jonka nimi on joulusesongin ajan Joulunen. Punaisessa postituskuoressa voi lähettää joulutervehdyksiä edullisemmalla, 1,20 € -hintaisella joulun Kylätonttu-ikimerkillä. Nämä joulutervehdykset ehtivät perille, jos ne jätetään postiin tai kirjelaatikkoon viimeistään maanantaina 14.12.

Kotimaan Joulutupa-ikimerkillä (1,75 €) varustetut joulukortit jaetaan jouluksi vastaanottajille, jos ne postitetaan viimeistään torstaina 17.12. kirjelaatikkojen ja postien jättöpisteiden tyhjennysaikataulujen mukaisesti. Jos joulukorttien lähettäminen jää viime tippaan, kotimaan ikimerkin viereen voi lisätä Plus-merkin, jolloin kortteja voi postittaa vielä maanantaihin 21.12. asti kirjelaatikkojen ja postien jättöpisteiden tyhjennysaikataulujen mukaan.

Punaisissa kuorissa saapuvia joulutervehdyksiä aletaan jakaa vastaanottajille maanantaista 7.12. lähtien.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>