Uutiset

Tampereen Teatteri käynnistää live-striimaukset

today25.11.2020

Background
share close
Kuva: Harri Hinkka, Tampereen Teatteri

Tampereen Teatteri käynnistää esitysten live-striimaukset. Ensimmäiset suorat lähetykset nähdään joulun kestosuosikista, Saiturin joulusta. Tampereen Teatterin ohjelmistossa jo vuodesta 2012 täysille katsomoille esitetty joulunäytelmä live-striimataan joulukuussa kolme kertaa.

-Teatterin pitää kaiken aikaa kokeilla uutta ja etsiä uusia yleisöjä, painottaa teatterinjohtaja Mikko Kanninen. Esitysten saavutettavuuden laajentaminen on teatterillemme ehdottoman tärkeää. Jos pandemiatilanne huononee nopeasti, meidän tulee silti mahdollistaa esittäminen ja yleisön palveleminen. Live-striimausten myötä loppuunmyydyn Saiturin joulun voi nähdä nyt kuka vaan, mutta erityisen iloinen olen siitä, että teatterin pariin pääsevät nyt myös riskiryhmäläiset ja erityistä tukea osallistumiseensa tarvitsevat.

Käynnistyvät live-striimaukset ovat osa syksyllä käynnistynyttä projektia Teatteri poikkeustilassa – Tampereen Teatteri Oy:n uudet palvelut. Striimauksia pilotoidaan myös useassa sosiaali- ja terveydenhuollon yksikössä. Projektille on myönnetty Business Finlandin kehittämisrahoitusta liiketoiminnan häiriötilanteisiin. Projektin koordinaattorina toimii Arttu Haapalainen.

Saiturin joulu lähetetään suorana live.keikalla.fi-sivuston kautta joulukuussa 2020 kolme kertaa: perjantaina 18.12. klo 18.15, maanantaina 21.12. klo 14.45 ja tiistaina 22.12. klo 18.15. Esitys on katsottavissa vain suorana lähetyksenä, siitä ei muodostu tallennetta.

Striimilähetyksissä pääsee kurkistamaan myös, mitä teatterin kulisseissa tapahtuu ennen esitystä, esityksen aikana ja esityksen jälkeen. Lähetys alkaakin 15 minuutin etkoilla. Ennakkoon kuvattujen etko-, jatko- ja väliaikaohjelman juontajina toimivat näyttelijät Jukka Leisti ja Elisa Piispanen.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%