Päivän haastattelu, Uutiset

Ideapark investoi liikuntaan, urheiluun ja tapahtumiin

Ideapark investoi liikuntaan, urheiluun ja tapahtumiin

Kauppakeskus Lempäälän Ideapark investoi vahvasti liikuntaan, urheiluun ja tapahtumiin. Investointi on osa Ideaparkin tulevaisuuden tavoitetta olla Suomen suosituin perheiden lyhytlomakohde.

Kesän aikana täysin uudistuva 3.200 m2:n tapahtuma-areena mahdollistaa monipuolisesti erilaisten urheilu- ja kulttuuritapahtumien sekä näyttelyiden ja messujen järjestämisen. Tapahtuma-areenalla on 1200 istumapaikkaa ja katsomoratkaisuissa toteutetaan uusia ratkaisuja katsojien erilaisiin toiveisiin. Konsertteihin voidaan ottaa jopa 2000 katsojaa.

Uuden ajan tapahtuma-areena mahdollistaa myös  salibandyseuran Tampereen Classicin muuton syksyllä Ideaparkiin.

Tapahtuma-areenan lisäksi Ideaparkin piha-alueelle valmistuu ensi kesäksi kaksi tenniskenttää sekä padel- ja beach volley -kenttiä. Uudistusten jälkeen Ideaparkissa voi harrastaa yli 50 liikuntalajia.

Ideapark avaa alustavan suunnitelman mukaan vuonna 2023 maan alle rakennettavan Hiihtopuiston samassa aikataulussa uimahalli/kylpylän kanssa.

-Leudot talvet tekevät hiihtämisestä Etelä-Suomessa haastavaa. Suomessa on kuusi hiihtoputkea, mutta ensimmäisen kerran se tuodaan keskelle kauppakeskuksen ihmisvirtoja. Ladun pituus tulee olemaan 1,2 kilometriä ja se soveltuu niin hiihdon harrastajalle kuin myös kilpaurheiluun, kuvailee Lempäälän Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola.

Uimahalli/kylpylä tullaan toteuttamaan yhteistyössä Lempäälän kunnan kanssa. Hiihtopuiston ja uimahalli/kylpylän edellyttämät maankaivuutyöt on jo toteutettu.

Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola kertoo tarkemmin Ideaparkin suunnitelmista:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>