Koronavirus, Uutiset

Kuntouttavan työtoiminnan kahvilassa koronatartunta Tampereella

Kuntouttavan työtoiminnan kahvilassa koronatartunta Tampereella

Tampereen kaupunki varoittaa mahdollisista korona-altistumisista lounaskahvila Café Keitaassa. Kuntouttavan työtoiminnan palveluntuottaja ViaDia ry:n ylläpitämässä lounaskahvila Café Keitaassa on todettu koronavirustartunta tämän viikon maanantaina.

Mahdollinen altistuminen koronavirustartunnalle on voinut tapahtua ti 17.11. ja ke 18.11. klo 9.30-13.30 välisenä aikana. Asiakkaita pyydetään huomioimaan asia ja hakeutumaan lievienkin infektio-oireiden ilmaantuessa koronavirustestiin.

Kahvilan työtiimi on asetettu karanteeniin 27.11.2020 saakka.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>