Uutiset

Lempäälän Hakkarin koulussa etäopetus jatkuu sittenkin 6.12 saakka

Lempäälän Hakkarin koulussa etäopetus jatkuu sittenkin 6.12 saakka

Lempäälän Hakkarin koulun oppilaiden etäopetusta jatketaan vielä ensi viikolla. Lempäälän kunta on saanut perjantaina iltapäivällä tiedon tartuntatautiviranomaiselta, että Hakkarin koulun etäopetusten on jatkettava varotoimenpiteenä.

Lempäälän kunta ilmoitti aiemmin, että Hakkarin koulussa siirryttäisiin lähiopetukseen ensi viikon alusta. Hakkarin koulussa siirryttiin osittain etäopetukseen viime viikon alussa mahdollisen korona-altistumisen vuoksi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>