Koronavirus, Uutiset

Tampereen Rauhaniemen sairaalassa koronavirustartuntoja

Tampereen Rauhaniemen sairaalassa koronavirustartuntoja

Tampereella Rauhaniemen sairaalan osastolla on todettu koronavirustartuntoja potilailla ja henkilökunnan jäsenillä, tiedottaa Tampereen kaupunki. Tartuntoja on 3.12.2020 mennessä todettu yhteensä seitsemän.

Tarvittavat toimenpiteet osastopotilaiden suojaamiseksi on suunniteltu yhdessä Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin infektioyksikön kanssa. Potilaiden ja henkilökunnan tilannetta selvitetään tartunnan varalta. Tartunnan saaneet ja tartunnalle altistuneet hoidetaan erillään muista potilaista. Kyseisellä osastolla hoidettavien potilaiden omaisia informoidaan tilanteesta.

Yksi osasto on toistaiseksi suljettu uusien potilaiden sisäänotolta. Rauhaniemeen avataan viikon 50 aikana koronavirustartunnan saaneiden potilaiden hoitoon keskittyvä osasto.

Vierailut Rauhaniemen sairaalan osastoilla on kielletty lukuun ottamatta saattohoidossa olevia ja kriittisesti sairaita potilaita.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>