Koronavirus, Uutiset

Tampere-talo saattaa joutua lomauttamaan henkilökuntaa ja johtoa

Tampere-talo saattaa joutua lomauttamaan henkilökuntaa ja johtoa

Tampere-talo aloittaa ensi viikolla koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Koronaviruksen aiheuttamista rajoituksista ja tapahtumien siirroista johtuen työ on tilapäisesti vähentynyt ja yt-neuvottelut saattavat johtaa henkilöstön ja johdon lomautuksiin korkeintaan 90 päiväksi.

Koronapandemiasta johtuvat rajoitukset ovat koetelleet koko tapahtuma-alaa. Tampere-talon vuoden 2020 tappioiden arvioidaan olevan 0,8 miljoonaa euroa, mikä olisi vielä suurempi ilman opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatua 0,5 miljoonan euron avustusta sekä erilaisia säästötoimenpiteitä ja nopeaa toiminnan sopeuttamista.

Tampere-talo on joutunut siirtämään tai perumaan joulukuun tapahtumat Pirkanmaalle annettujen kokoontumisrajoitusten takia. Tampere-talon ovet ovat joulukuussa kuitenkin auki arkisin kello 10-17, ja lipunmyynti ja Tampere-talo Shop palvelevat kävijöitä ja joululahjaostoksille tulevia. Yritys- ja kokousasiakkaita palvellaan tulevien tapahtumien järjestämisessä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>