Uutiset

YU: Ylöjärvelle valmistumassa Prisma vuoden 2022 loppupuolella

YU: Ylöjärvelle valmistumassa Prisma vuoden 2022 loppupuolella

Pirkanmaan Osuuskauppa investoi noin 20 miljoonaa euroa Ylöjärven Prismaan, jonka kokonaispinta-ala tulee olemaan noin 8 500-9 000 neliötä, uutisoi Ylöjärven Uutiset. Tämänhetkisen aikataulun mukaan Prisma voisi avata ovensa vuoden 2022 ja 2023 taitteessa. Valmistuttuaan Prisma työllistäisi runsaat 100 kaupan ammattilaista.

Toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kertoo lehdelle, että asiakkaat ovat runsaan vuosikymmenen ajan esittäneet pyyntöjä omasta Prismasta. Jos kaikki asiat etenevät toivotulla tavalla, POK starttaa Prisman rakentamisen ensi vuonna.

Toimialajohtaja Ville Jylhän mukaan, että nykyinen S-Marketin paikka on kaikkien selvityksien mukaan otollisin sijaintikohde Prismalle. S-Market sijaitsee kaavoituksellisesti C-merkityllä alueella, mikä mahdollistaa Prisma-luokan kaupan toteuttamisen. Prisman myötä pinta-ala nousisi tämän hetken 3500 myyntineliöstä noin 8 500-9 000:een.

Hanke etenee seuraavaksi Ylöjärven kaupungin arvioitavaksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>