Koronavirus, Uutiset

Rauhaniemen sairaalassa uusia koronatartuntoja – yksi tartunnan saanut menehtynyt

Rauhaniemen sairaalassa uusia koronatartuntoja – yksi tartunnan saanut menehtynyt

Tampereella Rauhaniemen sairaalassa on todettu uusia koronavirustartuntoja sekä potilailla että henkilökunnan jäsenillä. 9. joulukuuta 2020 mennessä tartuntoja on löytynyt yhteensä 35. Tartunnoista 19 on potilailla ja 16 henkilökunnalla. Yksi koronavirustartunnan saanut potilas on menehtynyt.

Joulukuun alussa Rauhaniemen sairaalan osastolla todettiin yhteensä seitsemällä potilaalla ja henkilökunnan jäsenellä koronavirustartunta. Sen jälkeen osastolla aloitettiin kaikkien potilaiden ja henkilökunnan koronatestaus. Heiltä on otettu testi tähän mennessä kahdesti.

Ensimmäisten tartuntojen löydyttyä osastolle ei ole otettu uusia potilaita. Tartunnan saaneet ja altistuneet potilaat on hoidettu erillään muista potilaista ja tartunnan saaneille on perustettu oma osasto.

Vierailut Rauhaniemen sairaalan osastoilla on kielletty lukuun ottamatta saattohoidossa olevia ja kriittisesti sairaita potilaita. Samoin vierailut on kielletty myös muilla Tampereen kaupungin sairaalaosastoilla ja Oriveden terveyskeskussairaalassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>