Uutiset

Pysäköintitalo palkittiin Kangasalan Vuoden Rakennushankkeena

Pysäköintitalo palkittiin Kangasalan Vuoden Rakennushankkeena

Kangasalan Vuoden Rakennushankkeena palkittiin uusi pysäköintitalo

Kangasalan kaupungin viranomaislautakunnan työryhmä on valinnut vuoden 2020 rakennushankkeeksi Kangasalan Parkki Oy:n pysäköintitalon Kangasalan keskustassa. Valinnan perusteluna ovat tulevaisuuteen katsovat tekniset ja kaupunkikuvalliset ratkaisut.

Kohdetta on kutsuttu nimellä ”Suomen kaunein parkkihalli”, sillä sen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota elämyksellisyyteen. Hankkeen yhteydessä toteutetut taideteokset saivat kangasalalaiset pohtimaan taiteen merkitystä kaupunkitilassa ja siivittivät osaltaan Kangasalan ympäristö- ja taideohjelman laatimista.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>