Koronavirus, Uutiset

Nokianvirran koulussa ja nokialaisella kuntosalilla mahdollisia korona-altistumisia

Nokianvirran koulussa ja nokialaisella kuntosalilla mahdollisia korona-altistumisia

Nokianvirran koulussa on todettu mahdollisia altistumisia koronavirukselle, tiedottaa Nokian kaupunki. Terveysviranomaiset ovat tavoittaneet kaikki asianomaiset ja alle 20 henkilöä on asetettu karanteeniin. Muiden osalta koulutyö jatkuu normaalisti.

Lisäksi Nokian Fressi-kuntosalilla tiistaina 8.12. klo 16-18 ja keskiviikkona 9.12. klo 14.30-16.30 asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle. Heitä pyydetään tarkkailemaan mahdollisia oireitaan ja hakeutumaan tarvittaessa koronatestiin matalalla kynnyksellä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>