Koronavirus

Pihlajalinna lisää koronatestikapasiteettia

today14.12.2020

share close

Pihlajalinna vastaa koronatestien kasvaneeseen kysyntään avaamalla uusia näytteenottopisteitä. Kokonaan uusi testauspiste palvelee tästä päivästä lähtien Ylöjärvellä Mikkolantiellä. Testipaikka palvelee drive in -pisteenä parkkipaikalla lääkäriaseman takana.

Testejä tehdään jatkossa myös Pirkkalassa Pihlajalinnan lääkäriaseman laboratoriossa infektiovastaanottoaikoina. Lisäksi Pihlajalinna laajentaa Tampereen Ratinan ja Kangasalan näytteenottopisteiden aukioloaikoja siten, että testejä otetaan jatkossa myös viikonloppuisin.

Yleisimmin käytetyn PCR-testin ohella Pihlajalinnassa on käytössä myös pikatesti eli antigeenitesti, johon pääsee lääkärin lähetteellä. Lääkäri arvioi, kumpi testeistä soveltuu asiakkaan tilanteeseen parhaiten. Antigeenitestin tulos tulee asiakkaalle muutamassa tunnissa.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%