Koronavirus, Uutiset

Pihlajalinna lisää koronatestikapasiteettia

Pihlajalinna lisää koronatestikapasiteettia

Pihlajalinna vastaa koronatestien kasvaneeseen kysyntään avaamalla uusia näytteenottopisteitä. Kokonaan uusi testauspiste palvelee tästä päivästä lähtien Ylöjärvellä Mikkolantiellä. Testipaikka palvelee drive in -pisteenä parkkipaikalla lääkäriaseman takana.

Testejä tehdään jatkossa myös Pirkkalassa Pihlajalinnan lääkäriaseman laboratoriossa infektiovastaanottoaikoina. Lisäksi Pihlajalinna laajentaa Tampereen Ratinan ja Kangasalan näytteenottopisteiden aukioloaikoja siten, että testejä otetaan jatkossa myös viikonloppuisin.

Yleisimmin käytetyn PCR-testin ohella Pihlajalinnassa on käytössä myös pikatesti eli antigeenitesti, johon pääsee lääkärin lähetteellä. Lääkäri arvioi, kumpi testeistä soveltuu asiakkaan tilanteeseen parhaiten. Antigeenitestin tulos tulee asiakkaalle muutamassa tunnissa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>