Koronavirus, Uutiset

Rauhaniemen sairaalassa hoidossa 36 koronatartunnan saanutta potilasta - kaksi tartunnan saanutta potilasta menehtynyt

Rauhaniemen sairaalassa hoidossa 36 koronatartunnan saanutta potilasta - kaksi tartunnan saanutta potilasta menehtynyt

Tampereella Rauhaniemen sairaalassa on hoidossa 36 koronatartunnan saanutta potilasta, tiedottaa Tampereen kaupunki. Epidemian aikana on menehtynyt yhteensä kaksi tartunnan saanutta potilasta. Tartuntoja on löytynyt sairaalasta kahdelta osastolta.

Joulukuun alussa Rauhaniemen sairaalassa todettiin yhteensä seitsemällä potilaalla ja henkilökunnan jäsenellä koronavirustartunta. Sen jälkeen osastolla aloitettiin kaikkien potilaiden ja henkilökunnan koronatestaus. Tällä viikolla ensimmäisten tartunnan saaneiden potilaiden eristystarve on päättymässä ja jatkohoitojärjestelyjen suunnittelu alkaa heidän osaltaan.

Perjantaina 11.12.2020 seulontatestejä laajennettiin myös Rauhaniemen sairaalan kanssa samassa rakennuksessa oleville kahdelle vanhainkotiosastolle sekä yhdelle sairaalaosastolle. Viikonlopun aikana näissä testeissä ei ole löytynyt tartuntoja potilailta, asukkailta eikä henkilökunnalta.

Koska tartuntoja on myös henkilökunnalla, tilanne on edelleen haastava työntekijöiden riittävyydenkin kannalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>