Koronavirus

Rauhaniemen sairaalassa hoidossa 36 koronatartunnan saanutta potilasta – kaksi tartunnan saanutta potilasta menehtynyt

today14.12.2020

share close

Tampereella Rauhaniemen sairaalassa on hoidossa 36 koronatartunnan saanutta potilasta, tiedottaa Tampereen kaupunki. Epidemian aikana on menehtynyt yhteensä kaksi tartunnan saanutta potilasta. Tartuntoja on löytynyt sairaalasta kahdelta osastolta.

Joulukuun alussa Rauhaniemen sairaalassa todettiin yhteensä seitsemällä potilaalla ja henkilökunnan jäsenellä koronavirustartunta. Sen jälkeen osastolla aloitettiin kaikkien potilaiden ja henkilökunnan koronatestaus. Tällä viikolla ensimmäisten tartunnan saaneiden potilaiden eristystarve on päättymässä ja jatkohoitojärjestelyjen suunnittelu alkaa heidän osaltaan.

Perjantaina 11.12.2020 seulontatestejä laajennettiin myös Rauhaniemen sairaalan kanssa samassa rakennuksessa oleville kahdelle vanhainkotiosastolle sekä yhdelle sairaalaosastolle. Viikonlopun aikana näissä testeissä ei ole löytynyt tartuntoja potilailta, asukkailta eikä henkilökunnalta.

Koska tartuntoja on myös henkilökunnalla, tilanne on edelleen haastava työntekijöiden riittävyydenkin kannalta.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%