Koronavirus, Uutiset

Akaan lukiossa koronatartunta, lukio ja Toijalan yhteiskoulu etäopetukseen

Akaan lukiossa koronatartunta, lukio ja Toijalan yhteiskoulu etäopetukseen

Akaan lukiossa todettiin eilen koronatartunta, minkä vuoksi lukio ja Toijalan yhteiskoulu siirtyvät kokonaan etäopetukseen tästä päivästä alkaen. Etäopetus jatkuu lukukauden loppuun eli ti 22.12. saakka.

Tartunnalle on altistunut kaksi lukion ryhmää. Ryhmien oppilaat ja osa henkilökunnasta on asetettu karanteeniin perjantaihin saakka. Lukion ja yhteiskoulun oppilaita suositellaan jäämään vapaaehtoiseen karanteeniin ja hakeutumaan koronatestiin matalalla kynnyksellä, jos tartuntaan viittaavia oireita ilmenee. Henkilökunnalle suositellaan etätyöskentelyä.

Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä seuraa tilannetta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>