Päivän haastattelu, Uutiset

Valkea joulu löytyy Sappeesta

Valkea joulu löytyy Sappeesta

Kuva: Sappeen Matkailukeskus

Pälkäneellä sijaitsevan Sappeen matkailukeskuksen laskettelukausi alkaa tulevana lauantaina. Sappee on investoinut viime vuosien ajan lumetusjärjestelmäänsä määrätietoisesti ja investoinnit näkyvät. Heti avajaispäivästä alkaen Sappeella lasketellaan kuudessa rinteessä. Lauantaina avataan seuraavat rinteet: Päärinne, Yhdysrinne, Perherinne, Hupsisrinne, Rossirinne sekä Somparinne. Yhdysrinteeseen asennetaan parkkilaskijoille useita reilejä/pressejä. Avausviikonloppuna laskettelijoita palvelee neljä hissiä.

Pandemian vuoksi Sappeessa on rakennettu koronasovellus, johon asiakkaat kirjaavat laskettelupäivänsä. Sovelluksen avulla voidaan tehostaa sekä tarkentaa mahdollisen altistumisen jäljitystyötä. Itse jäljitystyön sekä viestinnäin hoitaisivat altistumistapauksessa viranomaiset, kertoo toimitusjohtaja Jouko Poukkanen.

Toimitusjohtaja Jouko Poukkanen kertoo tarkemmin Sappeen alkavan talvikauden kuulumisista:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>