Koronavirus, Uutiset

Rauhaniemen sairaalassa todettu joulukuun aikana 73 koronatartuntaa

Rauhaniemen sairaalassa todettu joulukuun aikana 73 koronatartuntaa

Tampereella Rauhaniemen sairaalan koronaepidemiassa on todettu tähän mennessä (16.12.2020) koronavirustartunta 48 potilaalla ja 25 henkilökunnan jäsenellä, tiedottaa Tampereen kaupunki. Epidemian aikana on menehtynyt kaksi koronavirustartunnan saanutta potilasta. Epidemia alkoi sairaalassa joulukuun alussa, jolloin ensimmäiset tartunnat löydettiin.

Sairaalassa on tällä hetkellä hoidossa 40 koronavirustartunnan saanutta potilasta. Tartunnan saaneet potilaat hoidetaan erillään muista potilaista.

Epidemian pysäyttämiseksi potilaiden ja henkilökunnan seulontatestejä jatketaan sairaalassa osastoilla, joilla hoidetaan koronalle altistuneita potilaita, jotka ovat saaneet aiemmissa koronatesteissä negatiivisen tuloksen. Seulontoja jatketaan myös Rauhaniemen sairaalan osastolla, jossa hoidetaan potilaita, jotka eivät ole altistuneet koronalle ja joiden seulontanäytteet ovat olleet negatiivisia.

Viime viikonloppuna varmuuden vuoksi koronatestejä tehtiin myös Rauhaniemen sairaalan kanssa samassa rakennuksessa olevilla kahdella vanhainkotiosastolla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>