Uutiset

Tampereen Teatteri peruu esitykset 10. tammikuuta saakka

today16.12.2020

Background
share close

Tampereen Teatteri peruu esitykset 10.1.2021 saakka osana koronarajoitustoimia. Jo aiemmin teatteri perui yleisötilaisuuksien järjestämisen 30.11.–21.12.2020 väliseksi ajaksi. Livestriimauksia järjestetään Saiturin joulusta, Häpeä! – Nolo komediasta ja näyttelijöiden joulukonsertista. Harjoitustoiminta jatkuu normaalisti.

Tampereen Teatteri on yhteydessä peruttujen esitysten asiakkaisiin. Peruutukset koskevat Eikä yksikään pelastunut, Häpeä! – Nolo komedia ja Saiturin joulu -näytelmiä. Peruttujen näytösten liput voi vaihtaa striimattaviin esityksiin, kevään esityksiin, lahjakorttiin tai saa rahat takaisin.

Eikä yksikään pelastunut -näytelmän peruuntuneiden esitysten liput on siirretty korvaaville esityspäiville toukokuulle 2021. Liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Myös väliaikavaraukset siirtyvät kyseiselle päivälle automaattisesti. Mikäli lippua ei halua käyttää korvaavana esityspäivänä, sen voi vaihtaa toiseen päivään, toiseen esitykseen tai lahjakorttiin tai saa rahat takaisin.

 

Kirjoittaja: Valtteri Makkonen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%