Uutiset

Tampereen Teatteri peruu esitykset 10. tammikuuta saakka

Tampereen Teatteri peruu esitykset 10. tammikuuta saakka

Tampereen Teatteri peruu esitykset 10.1.2021 saakka osana koronarajoitustoimia. Jo aiemmin teatteri perui yleisötilaisuuksien järjestämisen 30.11.–21.12.2020 väliseksi ajaksi. Livestriimauksia järjestetään Saiturin joulusta, Häpeä! – Nolo komediasta ja näyttelijöiden joulukonsertista. Harjoitustoiminta jatkuu normaalisti.

Tampereen Teatteri on yhteydessä peruttujen esitysten asiakkaisiin. Peruutukset koskevat Eikä yksikään pelastunut, Häpeä! – Nolo komedia ja Saiturin joulu -näytelmiä. Peruttujen näytösten liput voi vaihtaa striimattaviin esityksiin, kevään esityksiin, lahjakorttiin tai saa rahat takaisin.

Eikä yksikään pelastunut -näytelmän peruuntuneiden esitysten liput on siirretty korvaaville esityspäiville toukokuulle 2021. Liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Myös väliaikavaraukset siirtyvät kyseiselle päivälle automaattisesti. Mikäli lippua ei halua käyttää korvaavana esityspäivänä, sen voi vaihtaa toiseen päivään, toiseen esitykseen tai lahjakorttiin tai saa rahat takaisin.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>