Uutiset

Lempäälässä Kiilto Oy:n kemiantehtaalla kemikaalivuoto

today17.12.2020

share close

Lempäälässä Kiilto Oy:n kemiantehtaalla sattui tänään iltapäivällä kemikaalivuoto. Syttymisvaarallista vinyyliasetaattia oli päässyt vuotamaan tehtaan sisällä suoja-altaaseen muutamia tuhansia litroja ja siitä vähäinen määrä tehtaan ulkopuolelle. Kukaan ei altistunut kemikaalille tai loukkaantunut tilanteessa. Vuotanut kemikaali pumpattiin pois altaasta, jotta vaara saatiin poistettua.

Pelastuslaitos joutui eristämään vuotoalueen 200 metrin etäisyydeltä ja katkaisemaan liikenteen Tampereentieltä noin 1,5 tunnin ajaksi. Alueen eristys on nyt purettu ja liikenne kulkee normaalisti. Pelastuslaitoksen osalta tilanne on ohi ja vastuu tilanteesta on siirretty tehtaan henkilökunnalle.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%