Uutiset

Lempäälässä Kiilto Oy:n kemiantehtaalla kemikaalivuoto

Lempäälässä Kiilto Oy:n kemiantehtaalla kemikaalivuoto

Lempäälässä Kiilto Oy:n kemiantehtaalla sattui tänään iltapäivällä kemikaalivuoto. Syttymisvaarallista vinyyliasetaattia oli päässyt vuotamaan tehtaan sisällä suoja-altaaseen muutamia tuhansia litroja ja siitä vähäinen määrä tehtaan ulkopuolelle. Kukaan ei altistunut kemikaalille tai loukkaantunut tilanteessa. Vuotanut kemikaali pumpattiin pois altaasta, jotta vaara saatiin poistettua.

Pelastuslaitos joutui eristämään vuotoalueen 200 metrin etäisyydeltä ja katkaisemaan liikenteen Tampereentieltä noin 1,5 tunnin ajaksi. Alueen eristys on nyt purettu ja liikenne kulkee normaalisti. Pelastuslaitoksen osalta tilanne on ohi ja vastuu tilanteesta on siirretty tehtaan henkilökunnalle.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>