Koronavirus, Uutiset

Koronaepidemia jyllää yhä Rauhaniemessä

Koronaepidemia jyllää yhä Rauhaniemessä

Tampereella Rauhaniemen sairaalassa on viikonlopun aikana menehtynyt kaksi koronavirustartunnan saanutta potilasta. Uusia tartuntoja on todettu seitsemän. Näistä kolme on löytynyt potilailta ja neljä henkilökunnan jäseniltä.

Joulukuun alussa alkaneen epidemian aikana on sairaalassa todettu 81 koronatartuntaa. Tartunnoista 51 on ollut potilailla ja 30 henkilökunnan jäsenillä. Epidemian aikana on menehtynyt yhteensä kuusi tartunnan saanutta potilasta. Osa tiedoista päivittyy tilastoihin viiveellä tietojen varmistumisen jälkeen.

Osa koronan sairastaneista potilaista on jo parantunut ja he pääsevät lähtemään sairaalasta kotiin tai tehostettuun palveluasumiseen.

Kun koronarokotukset alkavat Tampereella, on Rauhaniemen sairaalan henkilöstö ensimmäisenä rokotettavien joukossa.

Vierailut Rauhaniemen sairaalassa on kielletty. Poikkeuksena ovat saattohoidossa olevien ja kriittisesti sairaiden potilaiden lähiomaiset, joiden tulee sopia vierailusta etukäteen osaston henkilökunnan kanssa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>