Uutiset

Kangasalan Suinulassa sijaitsevan rautatien alikulkutunnelin käyttö on päättynyt

Kangasalan Suinulassa sijaitsevan rautatien alikulkutunnelin käyttö on päättynyt

Kanta-Hämeen käräjäoikeuden Maaoikeus on tehnyt päätöksen, joka koskee Suinulan alikulkuun perustettuja kulkuoikeuksia. Maaoikeus on kumonnut yksityistietoimituksessa kaupungille perustetun kulkuoikeuden alikulkuun etelästä. Oikeuden päätöksen johdosta Numersinkujalta lähtevää, alikulkuun johtavaa yhdistettyä pyörätietä ja jalkakäytävää ei saa enää käyttää eikä ylläpitää.

Jotta alikulun etelänpuoleista yhteyttä ei enää käytetä, kulkeminen alikulkuun on nyt estetty aidoilla. Lähin rautatien alituspaikka on jatkossa Havisevantietä/Yli-Nikkiläntietä pitkin ja ylityspaikka Korvenperäntietä pitkin. Kulkuyhteyksien muutos aiheuttaa alueella joitakin koulukuljetusjärjestelyitä. Huoltajia on tiedotettu asiasta.

Kaupungin tahtotila on löytää tilanteeseen ratkaisu, jolla alikulku saataisiin jälleen käyttöön.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>