Uutiset

Poliisi etsii kuvassa näkyvää miestä - mies liittyy jouluyönä Nokialla tapahtuneen henkirikoksen tutkintaan

Poliisi etsii kuvassa näkyvää miestä - mies liittyy jouluyönä Nokialla tapahtuneen henkirikoksen tutkintaan

Poliisi on jatkanut kuudetta päivää Nokian henkirikoksen selvittämistä.

Poliisi pyytää kuvassa näkyvää miestä ilmoittautumaan tai hänestä jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa poliisille. Kuva liittyy 25.12.2020 Nokian Petäjäpoululla tapahtuneen henkirikoksen tutkintaan. Mies liikkui lähialueilla hieman henkirikoksen tapahtumisen jälkeen.

Poliisi on jatkanut tiiviisti henkirikoksen tutkintaa. Tähän mennessä on suoritettu kymmeniä kuulusteluja ja tehty satoja tarkistuksia ja puhutuksia. Tapahtuman aikaikkuna on hyvin kapea. Uhri on saapunut kotiportaan eteen klo 00.31, ja ohikulkija ilmoitti hänestä hätäkeskukseen klo 00.45. Kyseisellä aikavälillä on tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä liikkunut useita henkilöitä, henkilöautoja ja ainakin yksi henkilö polkupyörällä.

Poliisi pyytääkin myös näitä alueella liikkuneita ottamaan yhteyttä viimeistään huomenna 31.12.2020 numeroon 0295 445 317 tai laittamaan tietonsa sähköpostilla osoitteeseen: keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Poliisi ei edelleenkään tiedota tapahtuman yksityiskohdista enempää.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>