Uutiset

Tampereen seudun joukkoliikenteen linjojen 21, 80 ja 85 reitti muuttuu 4. tammikuuta

Tampereen seudun joukkoliikenteen linjojen 21, 80 ja 85 reitti muuttuu 4. tammikuuta

Linjojen 21, 80 ja 85 reitti muuttuu Tampereen keskustan länsipuolella maanantaina 4.1.2021. Sepänkadulla rakennetaan raitiotietä, joten bussilinjojen uusi pysyvä reitti Paasikivenkadulle kulkee Hämeenpuiston kautta.

Linja 21

Reitti Lielahteen ja Tesomalle (pysäkit sulkeissa): Hämeenkatu (Keskustori D) - Hämeenpuisto (Hämeenpuisto 17, Näsinpuisto, Mustalahti)- Näsijärvenkatu - Paasikivenkatu (Onkiniemi) - Paasikiventie - Lielahti - Tesoma

Reitti keskustaan (pysäkit sulkeissa): Tesoma - Lielahti - Paasikiventie - Paasikivenkatu (Onkiniemi, Särkänniemi) - Näsijärvenkatu - Hämeenpuisto (Näsinpuisto, Hämeenpuisto 18) - Hämeenkatu (Keskustori L) - Turtola

Linjat 80 ja 85

Reitti Ylöjärvelle (pysäkit sulkeissa): Aleksis Kiven katu (Keskustori A) - Hämeenpuisto (Näsinpuisto, Mustalahti)- Näsijärvenkatu - Paasikivenkatu (Onkiniemi) - Paasikiventie - Lielahti - Ylöjärvi

Reitti Tampereelle (pysäkit sulkeissa): Ylöjärvi - Lielahti - Paasikiventie - Paasikivenkatu (Onkiniemi, Särkänniemi) - Näsijärvenkatu - Hämeenpuisto (Näsinpuisto, Hämeenpuisto 18) - Hämeenkatu (Keskustori G). Linja 80 jatkaa Irjalaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>