Uutiset

Pirkanmaalla on todettu 8 uutta koronavirustartuntaa

Pirkanmaalla on todettu 8 uutta koronavirustartuntaa

Taysin mukaan Pirkanmaalla on todettu tänään 8 uutta koronavirustartuntaa. Fimlab oli tutkinut yhteensä 328 Pirkanmaan alueelta otettua koronavirusnäytettä. Uudenvuodenpäivänä Pirkanmaalla todettiin 19 koronatartuntaa.

Viimeisimmän 14 vuorokauden aikana Pirkanmaalla on todettu yhteensä 181 koronavirustartuntaa. Tätä edeltävällä 14 vuorokauden jaksolla tartuntoja havaittiin pitkälti yli 300 eli tartuntojen kokonaismäärä on lähes puolittunut viimeisimmän 14 vuorokauden aikana.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>