Uutiset

Antti Nikkilä naisten korisliigajoukkueen päävalmentajaksi

today4.1.2021

Background
share close

Tampereen Pyrinnön naisten korisliigajoukkueen päävalmentaja vaihtuu loppukaudeksi, kun tehtävää hoitanut Juri Heinämäki luovuttaa vastuun Antti Nikkilälle. Valmennusvastuuseen liittyvät muutokset on tehty yhteisymmärryksessä eri osapuolten kesken. Naisten edustusjoukkueen valmennuksesta viimeiset 2,5 vuotta vastannut Juri Heinämäki jatkaa edelleen toimessaan Pyrinnön tyttöpuolen päävalmentajana ja pelaajapolun kehittäjänä.

Antti Nikkilä siirtyy naisten päävalmentajan tehtävään 4. tammikuuta alkaen suoraan Pyrinnön miesten valmennusringistä, missä hän hoitaa nykyisiä tehtäviään osin rinnakkain naisten valmennuksen kanssa vielä tammikuun lopulle. Naisten korisliigajoukkueen sekä 1.divisioonassa pelaavan Pyrintö Akatemian toisena valmentajana jatkaa Marcus Ketola. Akatemiajoukkueessa valmennusvastuuta jakaa myös U19- ja U17-tyttöjen päävalmentajana toimiva Petteri Molenius.

Pyrinnön naiset ovat korisliigan hännillä ja kuluva kausi on ollut edelliskaudella 1.divisioonaa hallinneelle nuorelle joukkueelle kova koulu kahden ylimmän sarjaportaan välisestä tasoerosta.

Antti Nikkilä lähtee uuteen pestiinsä nöyrin mielin, mutta näkee sen samalla tilaisuutena kehittää osaamistaan ottamalla kokonaisvaltainen vastuu kehityskykyisestä joukkueesta, Pyrinnön tiedotteessa kerrotaan.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%