Uutiset

Antti Nikkilä naisten korisliigajoukkueen päävalmentajaksi

Antti Nikkilä naisten korisliigajoukkueen päävalmentajaksi

Tampereen Pyrinnön naisten korisliigajoukkueen päävalmentaja vaihtuu loppukaudeksi, kun tehtävää hoitanut Juri Heinämäki luovuttaa vastuun Antti Nikkilälle. Valmennusvastuuseen liittyvät muutokset on tehty yhteisymmärryksessä eri osapuolten kesken. Naisten edustusjoukkueen valmennuksesta viimeiset 2,5 vuotta vastannut Juri Heinämäki jatkaa edelleen toimessaan Pyrinnön tyttöpuolen päävalmentajana ja pelaajapolun kehittäjänä.

Antti Nikkilä siirtyy naisten päävalmentajan tehtävään 4. tammikuuta alkaen suoraan Pyrinnön miesten valmennusringistä, missä hän hoitaa nykyisiä tehtäviään osin rinnakkain naisten valmennuksen kanssa vielä tammikuun lopulle. Naisten korisliigajoukkueen sekä 1.divisioonassa pelaavan Pyrintö Akatemian toisena valmentajana jatkaa Marcus Ketola. Akatemiajoukkueessa valmennusvastuuta jakaa myös U19- ja U17-tyttöjen päävalmentajana toimiva Petteri Molenius.

Pyrinnön naiset ovat korisliigan hännillä ja kuluva kausi on ollut edelliskaudella 1.divisioonaa hallinneelle nuorelle joukkueelle kova koulu kahden ylimmän sarjaportaan välisestä tasoerosta.

Antti Nikkilä lähtee uuteen pestiinsä nöyrin mielin, mutta näkee sen samalla tilaisuutena kehittää osaamistaan ottamalla kokonaisvaltainen vastuu kehityskykyisestä joukkueesta, Pyrinnön tiedotteessa kerrotaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>