Uutiset

Tampereen asetakavarikon yhteydessä kiinni otetut 12 henkilöä on päästetty vapaaksi – vuodenvaihteen saunaillassa seitsemän luvatonta asetta

Tampereen asetakavarikon yhteydessä kiinni otetut 12 henkilöä on päästetty vapaaksi – vuodenvaihteen saunaillassa seitsemän luvatonta asetta

Kuva: Suomen poliisi

Tampereella Hatanpääntiellä sijaitsevassa saunatilassa uudenvuodenyönä suoritetun asetakavarikon yhteydessä kiinniotetut henkilöt on päästetty vapaaksi kuulustelujen jälkeen sunnuntaina 3. tammikuuta, kertoo komisario Ismo Nykopp Sisä-Suomen poliisista. Uudenvuodenaaton ja uudenvuodenpäivän välisenä yönä poliisi otti kiinni yhteensä 12 ihmistä ampuma-aserikoksesta epäiltyinä. Saunatiloista löytyi juhlijoiden jäljiltä kaikkiaan seitsemän asetta. Poliisin mukaan kaikki aseet olivat luvattomia ja ne takavarikoitiin. Tapahtumasarja sai alkunsa poliisin omasta havannoista, kun Hatanpään valtatiellä sijaitsevan saunatilan terassilta kuului tappelun ääniä ja poliisi meni paikan päälle selvittämään tilannetta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>