Päivän haastattelu

Vuodenvaihde oli poliisille kiireinen - Tampereella yli 200 poliisitehtävää

Vuodenvaihde oli poliisille kiireinen - Tampereella yli 200 poliisitehtävää

Kuva: Suomen Poliisi, poliisi.fi

Vuodenvaihteen juhlinta vaikutti päällisin puolin rauhalliselta mutta todellisuudessa Sisä-Suomen poliisilaitoksella riitti töitä. Pelkästään Tampereella poliisilla oli yli 200 tehtävää. Tilanteeseen vaikutti pitkälti se, että isoja yleisötapahtumia ei ollut vaan ihmiset olivat kokoontuneet pienissä ryhmissä juhlimaan joten poliisin tehtävätkin olivat pieninä muruina pitkin toimialuetta. Myös yksittäisiä isompiakin tehtäviä poliisilla oli kuten esimerkiksi Tampereella Hatanpään valtatiellä sijaitsevassa saunatilassa suoritettu asetakavarikko. Komisario Ismo Nykopp Sisä-Suomen poliisilaitokselta kertoi SUN Radion haastattelussa vuodenvaihteen tehtävistä sekä myöskin siitä miten korona-aika on vaikuttanut poliisin toimintaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>