Uutiset

Mänttä-Vilppulassa Metsä-Tissuen tehtaalla tulipalo

Mänttä-Vilppulassa Metsä-Tissuen tehtaalla tulipalo

Mänttä-Vilppulassa Metsä-Tissuen tehtaalla on alkutietojen mukaan syttynyt tulipalo sisäkatossa, tiedottaa Pirkanmaan pelastuslaitos tostaina 7.1.2020. Pelastusyksiköt ovat matkalla kohteeseen. Paikalle on hälytetty 17 pelastuslaitoksen yksikköä.

Pirkanmaan pelastuslaitos tiedotti klo 15, että Metsä-Tissuen Mäntän tehtaalla syttyi pieni palonalku kaapelihyllyssä. Palo rajoittui n. 5 metrin matkalle kaapelihyllyssä. Tehtaan henkilökunta suoritti ansiokkaan alkusammutuksen.

Palo oli sammutettu pelastuslaitoksen saapuessa ja pelastuslaitoksen tehtäväksi jäi ainoastaan varmistaa tilanne. Kohde on luovutettu tehtaan edustajien vastuulle ja pelastuslaitos on poistunut paikalta.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>