Uutiset

YU: Ylöjärven kaupunginjohtaja eroaa tehtävästään

YU: Ylöjärven kaupunginjohtaja eroaa tehtävästään

Kuva: Rami Marjamäki

Ylöjärven kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto  on ilmoittanut eroavansa virastaan, uutisoi Ylöjärven Uutiset.

Sorvanto ehti johtaa Ylöjärveä kuutisen vuotta. Tuo aika on ollut Sorvannon mukaan hyvää aikaa hänelle, ja nyt hän on valmis siirtymään muiden tehtävien pariin.

Sorvanto on kertonut Ylöjärven Uutisille, että eron taustalla on vaikuttanut myös loppusyksyn käänteet. Työterveyslaitos aloitti marraskuussa Ylöjärven kaupungin johtamiseen liittyvien ongelmien selvittämisen. Selvityksessä kartoitetaan kaupungin johtamisen toimivuutta eli kaupunginjohtajan, johtoryhmän ja kaupunginhallituksen työskentelyä ja yhteistoimintaa.

-On selvää, ettei turbulenssi tämän johtamisselvityksen äärellä ole voinut olla vaikuttamatta mahdollisuuteen johtaa tätä kaupunkia, toteaa Sorvanto.

Sorvanto on omien sanojensa mukaan viime aikoina menettänyt oman luottamuksensa kaupunginhallituksen puheenjohtajaan ja kaupunginhallituksen enemmistöön.

– Tämä on nyt sitten selkeä peli, että lähden muihin haasteisiin, kertoo Sorvanto. Sorvanto ei kuitenkaan kerro Ylöjärven Uutisille, että mitä hän aikoo tehdä seuraavaksi.

Kaupunginjohtajalla on kahden kuukauden irtisanomisaika.

Jarkko Sorvanto valittiin Ylöjärven kaupunginjohtajaksi 8. joulukuuta vuonna 2014. Sitä ennen hän työskenteli Ylöjärven kaupungin hallintojohtajana. Sorvanto on oikeustieteen ja valtiotieteiden kandidaatti.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>