Päivän haastattelu

Elviksen syntymäpäivä on juhlapäivä myös Juha Leppäselle

Elviksen syntymäpäivä on juhlapäivä myös Juha Leppäselle

Elvis Aaron Presley syntyi Tupelon kaupungissa Mississippin osavaltiossa Yhdysvalloissa 8. Tammikuuta vuonna 1935. Tämä tarkoittaa sitä että tänään tulee kuluneeksi päivälleen 86 vuotta rockin kuninkaan syntymästä. Ylöjärveltä kotoisin oleva Aron alias Juha Leppänen kertoi SUN Radion haastattelussa viettävänsä Elviksen syntymäpäivää luonnollisesti kuninkaan musiikkia kuunnellen. Mistä Leppänen aikoinaan sai kipinän Elviksen musiikkiin? Entä miten hän päätyi levyttämään musiikkia yhdessä Kari Kuuvan kanssa vielä tämän kuoleman jälkeen?

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>