Päivän haastattelu

Johdon kehittämistoimia on jo aloitettu Ylöjärvellä – kuuntele kaupunginhallituksen puheenjohtajan haastattelu

today9.1.2021

share close
Ylöjärven kaupunginhallituksen puheenjohtaja Katja Luojus (Kuva: Matti Pulkkinen)

Ylöjärvellä jo viime vuoden loka-marraskuussa alkanut ylimpään johtoon keskittynyt johtamisselvitys on saatu valmiiksi. Selvityksen Ylöjärven kaupungille toteutti Työterveyslaitos.

Selvityksen keskeisin johtopäätös on se, että Ylöjärven johtamiseen tarvitaan muutosta. Johtamisselvityksessä nousee esille kehityskohteina muun muassa kaupungin johtoryhmätyöskentelyn yleinen kehittäminen, tiedonkulun kehittäminen ja avoimuuden lisääminen johtoryhmän ja kaupunginhallituksen jäsenten välillä ja epäasiallisen kohtelun nollatoleranssiin liittyvän toimintamallin kehittäminen.

Johtamisselvitys on aiheuttanut hiljattain tyytymättömyyttä myös kaupunginvaltuutettujen keskuudessa. 13 valtuutetun ryhmä on allekirjoittanut aloitteen, jossa vaaditaan kaupunginhallituksen eroa. Aloitteen tehneet valtuutetut ovat menettäneet luottamuksensa kaupunginhallituksen puheenjohtajaan Katja Luojukseen. Syy on Luojuksen tapa hoitaa kaupungin johtamisselvitystä.

Kuinka Ylöjärven johtamista lähdetään kehittämään juuri tehdyn selvityksen pohjalta? Onko selvitys tehty asiallisesti ja hyviä tapoja noudattaen? Ylöjärven kaupunginhallituksen puheenjohtaja Katja Luojus vastaa muun muassa näihin kysymyksiin SUN Radion haastattelussa.

 

Kirjoittaja: Joonas Piiroinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%