Päivän haastattelu, Uutiset

Johdon kehittämistoimia on jo aloitettu Ylöjärvellä – kuuntele kaupunginhallituksen puheenjohtajan haastattelu

Johdon kehittämistoimia on jo aloitettu Ylöjärvellä – kuuntele kaupunginhallituksen puheenjohtajan haastattelu

Ylöjärven kaupunginhallituksen puheenjohtaja Katja Luojus (Kuva: Matti Pulkkinen)

Ylöjärvellä jo viime vuoden loka-marraskuussa alkanut ylimpään johtoon keskittynyt johtamisselvitys on saatu valmiiksi. Selvityksen Ylöjärven kaupungille toteutti Työterveyslaitos.

Selvityksen keskeisin johtopäätös on se, että Ylöjärven johtamiseen tarvitaan muutosta. Johtamisselvityksessä nousee esille kehityskohteina muun muassa kaupungin johtoryhmätyöskentelyn yleinen kehittäminen, tiedonkulun kehittäminen ja avoimuuden lisääminen johtoryhmän ja kaupunginhallituksen jäsenten välillä ja epäasiallisen kohtelun nollatoleranssiin liittyvän toimintamallin kehittäminen.

Johtamisselvitys on aiheuttanut hiljattain tyytymättömyyttä myös kaupunginvaltuutettujen keskuudessa. 13 valtuutetun ryhmä on allekirjoittanut aloitteen, jossa vaaditaan kaupunginhallituksen eroa. Aloitteen tehneet valtuutetut ovat menettäneet luottamuksensa kaupunginhallituksen puheenjohtajaan Katja Luojukseen. Syy on Luojuksen tapa hoitaa kaupungin johtamisselvitystä.

Kuinka Ylöjärven johtamista lähdetään kehittämään juuri tehdyn selvityksen pohjalta? Onko selvitys tehty asiallisesti ja hyviä tapoja noudattaen? Ylöjärven kaupunginhallituksen puheenjohtaja Katja Luojus vastaa muun muassa näihin kysymyksiin SUN Radion haastattelussa.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>