Uutiset

Sivupersoona Oy valittiin Vuoden Työnantajaksi 2020

today15.1.2021

Background
share close

Sivupersoona Oy on valittu Pirkanmaan Vuoden Työnantajaksi 2020. Viittomakielen- ja puhevammaisten tulkkauspalveluita sekä puheterapiaa tarjoava tamperelaisyritys on kilpailun raadin mukaan osoittanut rohkeutta ja ketteryyttä koronakriisin keskellä ja onnistunut kehittämään uudenlaisia palveluita sekä edistämään modernin johtajuuden käytänteitä turvaten kasvua, työllisyyttä ja henkilöstön hyvinvointia.

“Tämän vuoden palkittava työnantaja on johdonmukaisella ja henkilöstön kehittämiseen sekä hyvinvoinnin tukemiseen nojaavalla johtamisella onnistunut rakentamaan vahvan toimintakulttuurin ja osoittanut, että asiakas- ja työntekijälähtöisyys kulkevat käsi kädessä. Erityistä huomiota kiinnitimme siihen, että yritys panostaa poikkeuksellisen paljon henkilöstön kouluttamiseen ja työntekijöiden tarpeita kuunnellaan herkällä korvalla – olipa kyse toimintamallien kehittämisestä tai henkilökohtaisista urahaaveista. Kaikessa pyritään tukemaan.” kertoo kilpailun projektipäällikkö Lotta Dunder.

Vuoden Työnantaja 2020 -kilpailun finaalissa oli kaikkiaan yhdeksän pirkanmaalaista työnantajaa. Jokaiselle finalistille toteutettiin kattava audintointi henkilöstökyselyiden, toimintamallien arviointien ja haastatteluiden avulla. Auditointien pohjalta raati arvioi finaaliin päässeet työnantajat ja valitsi voittajan.

Raati painotti valinnassaan erityisesti työnantajan sopeutumis- ja toimintakykyä, modernin johtajuuden ja työnantajuuden käytänteitä sekä henkilöstön aktiivista osallistamista.

”Koronavuosi oli poikkeuksellinen myös tämän kilpailun osalta, ja toi varmasti omat haasteet kaikille finaalissa mukana oleville yrityksille. Sivupersoona on hyvä esimerkki siitä, että työntekijälähtöisyys, työhyvinvoinnin huomiointi ja autonominen työkulttuuri voi kuulua myös muillekin, kuin IT- alalle. He ovat osoittaneet, että myös sote- alalla on mahdollista työskennellä joustavasti ja luoda työn tekemiselle puitteet, jotka huomioivat yksilön sekä hyvinvoinnin”, kertoo raadin valitsemasta voittajayrityksestä Tampereen kauppakamarin yhteyspäällikkö ja kilpailun raadin puheenjohtaja Akira Ropo.

Kunniamaininnan kilpailussa sai tamperelainen markkinointitoimisto Unfair Lean Marketing Oy.

Vuoden Työnantaja on pirkanmaalaiselle työnantajalle jaettava vuosittainen palkinto, joka jaettiin jo 38. kerran. Vuodesta 1983 alkaen vuosittain järjestetyn kilpailun tavoitteena on nostaa esiin hyviä työnantajia ja työnantajuuden käytänteitä, kannustaa yrityksiä kasvuun ja työllistämiseen sekä kehittämään toimintaa työntekijälähtöisesti.

Tammerkosken Nuorkauppakamarin järjestämään kilpailuun kerättiin syksyllä 2020 ehdotuksia hyvistä työnantajista ja kaikkiaan 31 pirkanmaalaista työnantajaa ehdotettiin mukaan kilpailuun näin poikkeuksellisenakin vuotena.

Radio Sun Oy:n FUN Tampere oli yksi kilpailun yhteistyökumppaneista.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%