Uutiset

Poliisi hajotti nuorison joukkotappelun – tappelusta sovittu etukäteen

today18.1.2021

share close

Sisä-Suomen poliisi kertoo, että perjantaina 15.1.2020 alkuillasta poliisi sai tehtävän Tampereelle Ratinan alueella sijaitsevaan alikulkutunneliin, jossa ilmoituksen mukaan oli käynnissä nuorison tappelu.

Paikalle meni useampi poliisipartio ja tappelu saatiin loppumaan alkuunsa. Ilmeni, että tappelusta oli etukäteen sovittu netissä. Paikalla olleelle noin 15 nuoren joukolle annettiin käsky poistua paikalta, mutta osa nuorista palasi silti takaisin. Heidät otettiin kiinni, neljälle kirjoitettiin sakko niskoittelusta poliisia vastaan, ja heidän osaltaan otettiin yhteys sosiaalitoimeen sekä koteihin. Kaikki sakotetut olivat alle 18-vuotiaita.

Poliisi muistuttaa, että poliisin antamaa käskyä, esimerkiksi poistumiskäskyä, on noudatettava. Käskyn noudattamatta jättämisellä on aina seuraamuksensa. Poliisi puuttuu yleistä järjestystä ja turvallisuutta uhkaavaan häiriökäyttäytymiseen matalalla kynnyksellä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%