Uutiset

Poliisi hajotti nuorison joukkotappelun - tappelusta sovittu etukäteen

Poliisi hajotti nuorison joukkotappelun - tappelusta sovittu etukäteen

Sisä-Suomen poliisi kertoo, että perjantaina 15.1.2020 alkuillasta poliisi sai tehtävän Tampereelle Ratinan alueella sijaitsevaan alikulkutunneliin, jossa ilmoituksen mukaan oli käynnissä nuorison tappelu.

Paikalle meni useampi poliisipartio ja tappelu saatiin loppumaan alkuunsa. Ilmeni, että tappelusta oli etukäteen sovittu netissä. Paikalla olleelle noin 15 nuoren joukolle annettiin käsky poistua paikalta, mutta osa nuorista palasi silti takaisin. Heidät otettiin kiinni, neljälle kirjoitettiin sakko niskoittelusta poliisia vastaan, ja heidän osaltaan otettiin yhteys sosiaalitoimeen sekä koteihin. Kaikki sakotetut olivat alle 18-vuotiaita.

Poliisi muistuttaa, että poliisin antamaa käskyä, esimerkiksi poistumiskäskyä, on noudatettava. Käskyn noudattamatta jättämisellä on aina seuraamuksensa. Poliisi puuttuu yleistä järjestystä ja turvallisuutta uhkaavaan häiriökäyttäytymiseen matalalla kynnyksellä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>