Uutiset

Tullintori remontoidaan palvelukeskukseksi

today18.1.2021

share close

Vuonna 1991 avattu kauppakeskus Tullintori uudistetaan perusteellisessa remontissa Tullin alueen palvelukeskukseksi. Liiketilojen osuutta vähennetään kahteen kerrokseen, kun taas toimistotiloja on jatkossa neljässä kerroksessa. Liike- ja toimitilakokoja muutetaan vastaamaan markkinakysyntää. Muutokset lisäävät kuitenkin määrällisesti liiketilapaikkoja, jonka myötä saadaan tiloja pienille toimijoille ja palveluita toimistokäyttäjille.

Tullintorin konsepti ei tule kilpailemaan Tampereen muiden kauppakeskusten kanssa vaan siitä syntyy toimitilojen hybridi, johon yhdistyy alueen kaupunkikulttuuri. Uusi konsepti tuo Tullintorille myös taidetta, tapahtumapuitteet ja yhteisöllisen toiminnan.

Remontti toteutetaan osin suojeltua rakennusta kunnioittaen, mutta se muuttaa Tullintoria huomattavasti visuaalisesti ja toiminnallisesti. Remontin laajuudesta huolimatta talon toimijoiden toiminta turvataan ja Tullintori pidetään auki koko remontin ajan.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%