Uutiset

Tullintori remontoidaan palvelukeskukseksi

Tullintori remontoidaan palvelukeskukseksi

Vuonna 1991 avattu kauppakeskus Tullintori uudistetaan perusteellisessa remontissa Tullin alueen palvelukeskukseksi. Liiketilojen osuutta vähennetään kahteen kerrokseen, kun taas toimistotiloja on jatkossa neljässä kerroksessa. Liike- ja toimitilakokoja muutetaan vastaamaan markkinakysyntää. Muutokset lisäävät kuitenkin määrällisesti liiketilapaikkoja, jonka myötä saadaan tiloja pienille toimijoille ja palveluita toimistokäyttäjille.

Tullintorin konsepti ei tule kilpailemaan Tampereen muiden kauppakeskusten kanssa vaan siitä syntyy toimitilojen hybridi, johon yhdistyy alueen kaupunkikulttuuri. Uusi konsepti tuo Tullintorille myös taidetta, tapahtumapuitteet ja yhteisöllisen toiminnan.

Remontti toteutetaan osin suojeltua rakennusta kunnioittaen, mutta se muuttaa Tullintoria huomattavasti visuaalisesti ja toiminnallisesti. Remontin laajuudesta huolimatta talon toimijoiden toiminta turvataan ja Tullintori pidetään auki koko remontin ajan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>