Uutiset

Kangasalla pääsee ensi kesänä Arboretumiin

Kangasalla pääsee ensi kesänä Arboretumiin

Arboretum Frick avautuu yleisölle toukokuussa (kuva: Erkki Frick)

Kangasalan matkailulle odotetaan uutta vetonaulaa, kun Liuksialaan avataan toukokuussa Arboretum Frick. Entisillä Liuksialan kartanon mailla sijaitseva Arboretum Frick on aiemmin toiminut yksityisenä ja avautunut ainoastaan kutsusta, mutta tulevana kesänä se avautuu yleisölle Business Kangasalan innostamana.

Arboretumin yli 3 hehtaarin rinnetontti jakaantuu metsäpuutarhaan ja maisemapuutarhaan. Puita ja pensaita kasvaa lähes 500 lajia tai lajiketta, alppiruusuja ja atsaleoja yli 800 pensasta. Arboretumin jokaisella 14 puistikolla on oma lajistonsa ja tunnelmansa.

Arboretumiin pääsee vierailemaan 16.5. – 15.8. torstaisin ja sunnuntaisin kello 12–16.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>