Päivän haastattelu, Uutiset

Koronavuosi antoi Suklaatehdas Dammenbergille mahdollisuuden kehittää ihan uudenlaisia tuotteita - syntyi pähkinätön pähkinävoilevite

Koronavuosi antoi Suklaatehdas Dammenbergille mahdollisuuden kehittää ihan uudenlaisia tuotteita - syntyi pähkinätön pähkinävoilevite

Suklaatehdas Dammenberg on ollut edelläkävijä allergiavapaiden suklaatuotteiden valmistajana jo yli 25 vuotta. Lempäälässä toimiva perheyritys on alkuvuodesta lanseerannut pähkinättömän pähkinävoilevitteen.

Toimitusjohtaja, suklaatehtailija Marko Iso-Kungas kertoo, että koronavuosi antoi mahdollisuuden lähteä kehittämään ihan uudenlaisia tuotteita.  Worry free® Oat Cocoa Spread tuote on pähkinätön, gluteeniton, kananmunaton, vegaani, laktoositon, maidoton, soijaton ja palmuöljyvapaa. Eikä se sisällä jäämiä allergeeneista. Tuote on valmistettu suomalaisesta gluteenittomasta puhdaskaurasta. Pähkinätön kaura-kaakaolevite maistuu kuitenkin pähkinäiselle.

Levite lanseerattiin ensimmäisenä Keski-Euroopan markkinoille tämän vuoden alussa, jossa on suuret markkinat kyseiselle tuotteille. Tuotetta on saatavilla myös Dammenbergin verkkokaupasta sekä myöhemmin myös suomalaisista vähittäiskaupoista.

Toimitusjohtaja Marko Iso-Kungas kertoo lisää Dammenbergin kuulumisista:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>