Päivän haastattelu

Koronavuosi antoi Suklaatehdas Dammenbergille mahdollisuuden kehittää ihan uudenlaisia tuotteita – syntyi pähkinätön pähkinävoilevite

today25.1.2021

Background
share close

Suklaatehdas Dammenberg on ollut edelläkävijä allergiavapaiden suklaatuotteiden valmistajana jo yli 25 vuotta. Lempäälässä toimiva perheyritys on alkuvuodesta lanseerannut pähkinättömän pähkinävoilevitteen.

Toimitusjohtaja, suklaatehtailija Marko Iso-Kungas kertoo, että koronavuosi antoi mahdollisuuden lähteä kehittämään ihan uudenlaisia tuotteita.  Worry free® Oat Cocoa Spread tuote on pähkinätön, gluteeniton, kananmunaton, vegaani, laktoositon, maidoton, soijaton ja palmuöljyvapaa. Eikä se sisällä jäämiä allergeeneista. Tuote on valmistettu suomalaisesta gluteenittomasta puhdaskaurasta. Pähkinätön kaura-kaakaolevite maistuu kuitenkin pähkinäiselle.

Levite lanseerattiin ensimmäisenä Keski-Euroopan markkinoille tämän vuoden alussa, jossa on suuret markkinat kyseiselle tuotteille. Tuotetta on saatavilla myös Dammenbergin verkkokaupasta sekä myöhemmin myös suomalaisista vähittäiskaupoista.

Toimitusjohtaja Marko Iso-Kungas kertoo lisää Dammenbergin kuulumisista:

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%