Uutiset

Ampumavälikohtaus Ruovedellä - poliisi ottanut kiinni seitsemän henkilöä

Ampumavälikohtaus Ruovedellä - poliisi ottanut kiinni seitsemän henkilöä

Ruovedellä rivitalon pihalla sattui keskiviikkona 27.1.2021 aamuyöllä ampumavälikohtaus, jossa ammuttiin useita laukauksia, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi.

Osallisina tapahtuneessa olivat rivitalon yksityisasunnossa olleet henkilöt ja pihalle saapunut seurue. Ampumavälikohtauksen taustalla on henkilöiden väliset riidat. Yksi henkilö loukkaantui lievästi.

Poliisi on eilen keskiviikkona 27.1.2021 ottanut kiinni seitsemän henkilöä, joiden osallisuutta tapahtumaan selvitellään. Tapahtuman tutkinnan yhteydessä poliisi takavarikoi luvattomia ampuma-aseita. Poliisin kiinniottamilla henkilöillä ei ole ollut aselupia takavarikoituihin aseisiin.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa. Asiaa tutkitaan rikosnimikkeillä murhan yritys ja tapon yritys. Lisäksi on kirjattu ampuma-aserikoksia luvattomien ampuma-aseiden hallussapitoon liittyen. Tutkinnan edetessä rikosnimikkeitä voi tulla lisää ja ne voivat muuttua.

Myös sivullisille aiheutunutta vaaraa selvitetään esitutkinnassa.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan perjantaina.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>