Uutiset

Lamminrahkan ensimmäiset pientalotontit hakuun

Lamminrahkan ensimmäiset pientalotontit hakuun

Kangasalle Tampereen rajan tuntumaan rakentuvan Lamminrahkan alueen ensimmäisten pientalotonttien haku alkaa tänään 1. helmikuuta. Haettavaksi tulee 8 omakotitalotonttia ja 28 kaupunkipientalotonttia.

Tontit sijaitsevat lähellä Lamminrahkan keskustaa: koulukeskukselle, liikuntapuistoon ja muihin keskustan palveluihin on matkaa enintään 700 metriä. Pienehkön tonttikoon sanelee tonttien sijainti lähellä ratikkapysäkkivarausta, vain noin 300 metrin päässä.

Tonttihaku päättyy 12.4. ja tontit jaetaan arpomalla.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>