Päivän haastattelu, Uutiset

Ikaalisiin Pohjoismaiden suurin lemmikkieläinten kuivaruokatehdas

Ikaalisiin Pohjoismaiden suurin lemmikkieläinten kuivaruokatehdas

Prima Pet Premiumin perustaja, toimitusjohtaja Petri Tiitola ja operatiivinen johtaja Timo Pärssinen.

Tsekkiläinen lemmikkieläintuoteyritys Vafo Group ostaa tamperelaisen Prima Pet Premium Oy:n ja investoi Ikaalisiin Skandinavian modernimman lemmikkien kuivaruokatehtaan.

Tehdasinvestointi Ikaalisiin lisää merkittävästi kotimaassa valmistetun kuivaruoan tarjontaa päivittäistavarakaupassa. Investointi on arvoltaan 7–8 miljoonaa euroa ja työllistää suoraan 20–25 henkilöä. Kuivaruokatehdas työllistää Suomessa täyteen vauhtiin päästessään välillisesti noin 50 henkeä ja nousee näin Ikaalisten viiden suurimman työllistäjän joukkoon.

Vafo Group on tsekkiläinen perheyhtiö, jonka liikevaihto on noin 250 M€. Yhtiöllä on useita omia tehtaita ja toimipisteet kuudessa maassa ympäri Euroopan sekä vientiä yli 75 maahan.Yhteistyö Prima Pet Premiumin ja Vafon välillä on jatkunut jo yli 15 vuotta. Yrityskauppa mahdollistaa liiketoiminnan kasvun koti- ja ulkomaan markkinoilla.

Operatiivinen johtaja Timo Pärssinen SUN Radion haastattelussa:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>