Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla 20 uutta koronatartuntaa, Taysin osastoilta ilmi viisi uutta tapausta

Pirkanmaalla 20 uutta koronatartuntaa, Taysin osastoilta ilmi viisi uutta tapausta

Pirkanmaalla todettiin eilen 20 uutta koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa koronaviruksen vuoksi oli Taysin erityisvastuualueella eilen 20 potilasta, joista kaksi tehohoidossa. Koronarokotteita on Pirkanmaan Sairaanhoitopiirissä annettu toistaiseksi noin 20 000.

Taysin osastojen koronaepidemian jatkoseulonnoissa on todettu koronatartunta viidellä Tays Hatanpään neurologisen kuntoutusosaston työntekijällä. Työntekijät ovat olleet valmiiksi karanteenissa. Neurologisen kuntoutusosaston kaikki potilaat on joko kotiutettu tai siirretty jatkohoitoon muihin yksiköihin. Tays Keskussairaalan syöpäosastolla ei ole todettu potilaiden eikä henkilökunnan uusia tartuntoja.

Taysin sisäiseen tartuntaketjuun liittyy nyt yhteensä 29 tartuntaa. Niistä kymmenen on todettu potilailla ja 19 henkilökunnalla. Henkilökunnan tartunnoista 11 sijoittuu kuntoutusosastolle ja kahdeksan syöpäosastolle.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>