Päivän haastattelu, Uutiset

Sappeen rinteillä käy vilske - uusi Pop Up -välinevuokraamo vähentää ruuhkia

Sappeen rinteillä käy vilske - uusi Pop Up -välinevuokraamo vähentää ruuhkia

Kuva: Sappeen hiihtokeskus

Talvilajit on kovassa nosteessa kylmän ja lumisen talven johdosta. Erityisesti ihmiset ovat innostuneet hiihtämään ja laskettelemaan. Tämä on näkynyt myös Sappeen hiihtokeskuksen rinteissä, joissa vilskettä on riittänyt, vaikkei ennätyspäiviä kävijämäärien suhteen ole tehty. Rinteissä on näkynyt tänä talvena myös paljon ihmisiä, jotka eivät ole laskeneet moneen vuoteen tai jopa vuosikymmeniin.

Sappeessa on huomioitu kasvava kävijämäärä sekä vallitseva koronaepidemia. Tammikuussa hiihtokeskus avasi viikonlopuille käyttöön Pop Up välinevuokraamon, joka palvelee asiakkaita, jotka ovat ennakkoon varanneet ja maksaneet vuokravälineet koko päiväksi Sappeen verkkokaupan kautta. Viime vuoden lopulla Sappee lanseerasi oman koronasovelluksen, johon asiakkaat kirjaavat laskettelupäivänsä. Sovelluksen avulla voidaan tehostaa sekä tarkentaa mahdollisen altistumisen jäljitystyötä. Itse jäljitystyön sekä viestinnäin hoitaisivat altistumistapauksessa viranomaiset.

Sappeen Matkailukeskuksen rinneliiketoimintajohtaja Kosti Puurunen kertoo tarkemmin Sappeen kuulumisista sekä miltä näyttää lähestyvät hiihtolomaviikot:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>