Uutiset

Sara Melleri on elokuvan Kikka

Sara Melleri on elokuvan Kikka

Kuvat Sara Melleristä Kikkana on ottanut Marica Rosengård, joka kuvasi aikoinaan myös Kikkaa.

Laulaja-vihdetaiteilija Kikan elämästä kertovan elokuvan pääosan esittäjä on Sara Melleri. Kikka on yksi Suomen kaikkien aikojen eniten myynneistä naisartisteista. Hänen tarinansa saapuu elokuvateattereihin alkuvuodesta 2022.

Elokuvan kuvaukset ovat alkamassa ja tänään on julkaistu ensimmäiset kuvat Sara Melleristä Kikkana. Sara Melleri on monipuolinen näyttelijä, ohjaaja ja Delta Venus -ryhmän taiteellinen johtaja. Melleri on palkittu Jussilla roolistaan elokuvassa Sisko tahtoisin jäädä. Hänet nähdään tänä vuonna elokuvissa Den längsta dagen ja Fucking with nobody.

Elokuvan ohjaa Anna Paavilainen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>