Kuuntele nettiradiota SUN Uusi Aamu klo 6-11
Nyt äänessä
Nyt äänessä ARJA KORISEVA - LEIPAA LEMPEE LAMPÖÖ
Soita studioon
Soita studioon 010 5844 655

Pirkanmaalla 29 uutta koronatartunaa - määrä kuluvan viikon suurin

Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla 29 uutta koronatartunaa - määrä kuluvan viikon suurin

Pirkanmaalla 29 uutta koronatartunaa - määrä kuluvan viikon suurin

Taysin mukaan Pirkanmaalla todettiin perjantain aikana eri laboratorioissa yhteensä 29 uutta koronatartuntaa. Määrä on kuluvan viikon suurin. Fimlab tutki eilisen aikana yhteensä 1 568 koronatestiä. Koko viikon aikana Pirkanmaalla on käynyt ilmi tähän mennessä 122 uutta tartuntaa.

Tampereen yliopistollisen sairaalan Taysin tietojen mukaan viidessä tamperelaisravintolassa viime sunnuntain ja torstain välisenä aikana asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle. Paikalla olleita kehotetaan hakeutumaan testiin lievilläkin oireilla. Tampereen keskustassa on voinut altistua Rautatienkadulla sijaitsevassa Alepupissa sunnuntaina 31. tammikuuta kello 14–17, Siipiweikossa sunnuntaina 31. tammikuuta kello 17–19 ja Rongankadun Lotus Gardenissa torstaina 4. helmikuuta kello 14–14.30. Lisäksi Lielahden American Dinerissa maanantaina 1. helmikuuta kello 11.30–12. ja ravintola Tribenissä tiistaina 2. helmikuuta kello 11.30–12 asioineet ovat voineet altistua. Taysista kehoitetaan paikalla olleita tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan lievissäkin koronaan viittaavissa oireissa testiin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy