Päivän haastattelu

Uusi äänikirjasarja sukeltaa ratkaisemattomien suomalaisten henkirikoksien syövereihin

Uusi äänikirjasarja sukeltaa ratkaisemattomien suomalaisten henkirikoksien syövereihin

Kuva: Atte Mäläskä

Karhuryhmä-kirjasta tuttu tamperelainen rikoskirjailija Heidi Holmavuo on julkaissut yhdessä dekkaristi Elina Backmanin kanssa äänikirjasarjan nimeltään Ratkaisematon, jossa päästään tutustumaan kolmeen selvittämättömään henkirikokseen ja katsotaan kuinka paljon vanhoista tapauksista on vielä mahdollista saada irti. Ensimmäinen tapaus kantaa nimeä Susanne. Rikoskirjojen lisäksi Holmavuohon voi törmätä nyt kevään aikana myös Diili-ohjelman uudella tuotantokaudella, jossa 14 bisnesosaajaa kilpailee paikasta Jaajo Linnonmaan start up -imperiumin kehitysjohtajana. Mikä ajoi Holmavuon true crime -kirjallisuuden pariin? Entä mistä lähti ajatus selvittämättömiä henkirikoksia käsittelevään äänikirjasarjaan?

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>