Päivän haastattelu, Uutiset

Pakkanen paukkuu, mutta ensimmäisten kylvöjen aika on alkanut

Pakkanen paukkuu, mutta ensimmäisten kylvöjen aika on alkanut

Edullinen tapa saada kesäkukkia, yrttejä, vihanneksia ja perennoja, on kasvattaa taimet itse. Helmikuussa kylvetään pitkän esikasvatusajan vaativia kasveja, kuten esimerkiksi keijunmekko, orvokki, chili, paprika ja tomaatti.

Mitä asioita tulee huomioida siementen esikasvatuksessa? Ja voiko kuukalenteria käyttää apuna puutarhahoidossa? Näihin ja muihin kevään puutarhatöihin vinkit antaa Pinsiön Taimiston puutarhuri Suvi Norta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>