Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla 14 uutta koronatartuntaa - Sääksjärven yläkoulussa kaksi uutta tartuntaa

Pirkanmaalla 14 uutta koronatartuntaa - Sääksjärven yläkoulussa kaksi uutta tartuntaa

Pirkanmaalla todettiin eilen 14 uutta koronatartuntaa eri laboratorioissa. Fimlab tutki yhteensä 994 näytettä. Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä eli niin sanottu koronanyrkki kokoontuu jälleen tänään tiistaina. Viikoittaisen kokouksensa jälkeen ryhmä pitää tutuksi tulleeseen tapaan tiedotustilaisuuden klo 15.30 alkaen jossa kuullaan mikä on koronavirustilanne Pirkanmaalla nyt ja säilyvätkö suositukset ennallaan.

Tiistaina aamupäivästä kerrottiin myös että Sääksjärven yläkoulussa Lempäälässä on todettu eilen maanantai-iltana kaksi uutta koronavirustartuntaa yhdessä opetusryhmässä. Kyseinen ryhmä on toiminut koulupäivän aikana ohjeistusten mukaisesti ja opetusryhmän oppilaat sekä henkilökunta ovat käyttäneet asianmukaisia suojaimia, mikä suojaa mahdolliselta altistumiselta. Altistuneet on jäljitetty ja kontaktoitu. Tartuntatautijäljityksen ja lääkärin tekemän arvioinnin perusteella karanteeniin on asetettu yhteensä 22 henkilöä. Karanteeniin määrättyjen oppilaiden opetus järjestetään etäopetuksena 9.-18.2.2021. Koulun toiminta jatkuu muuten ennallaan.

Jo viime viikonloppuna Sääksjärven yläkoulussa kävi ilmi yksi koronatartunta jonka johdosta 21 henkilöä asetettiin karanteeniin.

Oppilaita ja vanhempia tiedotettiin asiasta sähköisen Wilma-järjestelmän kautta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>