Uutiset

Ikaalisissa ja Valkeakoskella sijaitsevissa kouluissa todettu koronavirustartunta - Tevaniemen koulun 4-6. vuosiluokat etäopetukseen

Ikaalisissa ja Valkeakoskella sijaitsevissa kouluissa todettu koronavirustartunta - Tevaniemen koulun 4-6. vuosiluokat etäopetukseen

Valkeakoskella sijaitsevassa Tietolan koulussa on todettu perjantaina koronavirustartunta. Valkeakosken Sanomien tietojen mukaan virukselle on Tietolan koulussa altistunut 25 henkilöä. Altistuneihin otetaan yhteyttä Wilma-viestillä, jossa on tarkemmat ohjeet karanteeniin liittyen.

Myös Ikaalisten Tevaniemen koulussa on ilmennyt eilen koronavirustartunta. Tartunnanjäljitys ottaa altistuneisiin yhteyttä tämän viikonlopun aikana. Tartunnan johdosta Tevaniemen koulu siirtyy ensi maanantaista alkaen etäopetukseen 4-6. vuosiluokkien osalta.  Etäopetus jatkuu 23. helmikuuta saakka.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>