Päivän haastattelu

Alma!-liikeooppera yhdistää nykytanssin ja oopperan kerrontatavan

Alma!-liikeooppera yhdistää nykytanssin ja oopperan kerrontatavan

Alma!-liikeooppera saa kantaesityksensä huomenna 17. helmikuuta livestriiminä. Kuva: Tanssiteatteri MD

Alma!-liikeoopperan kantaesityksen piti olla viime vuoden huhtikuussa Tampere Biennalessa, mutta valloilleen päässeen koronapandemian vuoksi esitys ei toteutunutkaan. Tuolloin päätettiin, että esitys siirretään varmuden vuoksi suoraan tämän vuoden helmikuulle. Nyt kuitenkin eletään jälleen rajoitustilanteessa, mutta kantaesitys toteutuu siitä huolimatta livestriiminä huomenna 17. helmikuuta klo 19 alkaen. Lisäksi esityksestä tehdään striimitallenne, joka on hankittavissa ja katsottavissa 23.2.-8.3. Esityksen ohjaaja ja koreografi Petri Kekoni valotti SUN Radion haastattelussa että mistä on kyse kun puhutaan liikeoopperasta ja mikä on Alman tarina.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>